Ποσο γρηγορα πιστωνονται τα μηνυματα αν αγορασω τωρα;

Αν αγοράσετε με κάρτα πιστώνονται αυτόματα αμέσως. Αν κάνετε μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό ενημερώστε μας τηλεφωνικά και θα σας τα πιστώσουμε αμέσως.

Μπορω να εχω τιμολογιο η αποδειξη;

Με κάθε αγορά SMS εκδίδουμε απόδειξη ή τιμολόγιο στα στοιχεία τα οποία έχετε δηλώσει στη φόρμα (επιλογές) και σας αποστέλλεται στο email σας εντός ολίγων ημερών από την ημέρα της συναλλαγής.

Μεχρι ποτε πρεπει να στειλω τα sms που εχω αγορασει;

Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για την αποστολή των SMS επομένως μπορείτε να τα στείλετε όποτε επιθυμείτε.

Το easysms είναι μια υπηρεσία SMS Gateway η οποία αναλαμβάνει την αποστολή sms (μηνυμάτων). Είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι επιθυμούν να στείλουν SMS από τον υπολογιστή τους προς κινητά τηλέφωνα εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η δημιουργία ενός προσωπικού λογαριασμού.
Δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως καμία εγκατάσταση λογισμικού. Το easysms είναι 100% web εφαρμογή και εκτελείται μέσα στον browser.
Δεν υπάρχει κανένα κόστος εγκατάστασης συντήρησης κάποιας εφαρμογής. Πληρώνετε μόνο τα μηνύματα που αγοράζετε. Δείτε την σελίδα Τιμοκατάλογος που περιέχει αναλυτικό τιμοκατάλογο με ενδεικτικές ποσότητες SMS και τις τιμές που αντιστοιχούν σε κάθε ποσότητα. Ανεξάρτητα από τις ενδεικτικές τιμές εσείς μπορείτε να αγοράσετε την ποσότητα SMS που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Στην αρχική σελίδα υπάρχει η επιλογή Σύνδεση/Νέος χρήστης. Πηγαίνετε στο νέο χρήστη και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (username, κινητό και email). Θα σας αποσταλεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το password στο κινητό σας τηλέφωνο.Αφού κάνετε login είσαστε έτοιμοι να στείλετε ή να αγοράσετε SMS!
Το easysms παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και τηλεφωνική υποστήριξη εντελώς δωρεάν. Για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν δυσκολία δείτε την σελίδα Επικοινωνία
Για να δείτε πως προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα επισκευτείτε τη σελίδα 'Προσωπικά δεδομένα' στο κάτω μέρος της σελίδας
Στην αρχική σελίδα του υπάρχει η επιλογή 'Σύνδεση'. Από εκεί επιλέξτε 'Ξέχασα τον κωδικό μου'. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και θα λάβετε ένα νέο κωδικό.
Μπορείτε να αγοράσετε μηνύματα εύκολα και γρήγορα online (με πιστωτική κάρτα) είτε με κατάθεση του αντιτίμου σε τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank, Alpha ή της Πειραιώς.
Αν αγοράσετε με κάρτα πιστώνονται αυτόματα αμέσως. Αν κάνετε μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό ενημερώστε μας τηλεφωνικά και θα σας τα πιστώσουμε αμέσως.
Δεκτές γίνονται οι εξής πιστωτικές κάρτες: Visa, Visa Electron, MasterCard
Η ηλεκτρονική πληρωμή γίνεται στους servers της EuroBank. Χρησιμοποιεί πρωτόκολλο SSL (Secure Socket Layer) το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια των ηλεκτρονικών πληρωμών.
Με κάθε αγορά SMS εκδίδουμε απόδειξη ή τιμολόγιο στα στοιχεία τα οποία έχετε δηλώσει στη φόρμα (επιλογές) και σας αποστέλλεται στο email σας εντός ολίγων ημερών από την ημέρα της συναλλαγής.
Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για την αποστολή των SMS επομένως μπορείτε να τα στείλετε όποτε επιθυμείτε.
Επαφές, είναι τα ονόματα και τα αντίστοιχα κινητά τηλέφωνα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στο site. Τις επαφές αυτές μπορείτε να τις ομαδοποιήσετε (ομάδες επαφών) δίνοντας στην κάθε ομάδα το όνομα της επιλογής σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε εξαγωγή των επαφών σας σε αρχείο.
Η προσθήκη των επαφών σας στο site εξυπηρετεί στην άμεση αποστολή SMS ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να κάνετε καταχώρηση και ομαδοποίηση των ίδιων επαφών.
Ναι, η υπηρεσία αναγνωρίζει σχεδόν όλους τους τύπους αρχείων Excel, αλλά και CSV, text, ή OpenOffice. Αφού συνδεθείτε πηγαίνετε στην σελίδα Επαφές. Εκεί μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο Excel (ή άλλο τύπο) που έχετε.
Όλοι οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων παρέχουν εφαρμογές οι οποίες μέσω Bluetooth, Wireless ή καλωδίων σας επιτρέπουν να μεταφέρετε δεδομένα από το κινητό σας, στον υπολογιστή σας ή στο email σας. Στη συνέχεια μπορείτε να μεταφέρετε τις επαφές αυτές στο easysms, εύκολα και γρήγορα.
Οι μη αναγνωρισμένοι αριθμοί είναι αριθμοί τους οποίους αδυνατεί να αναγνωρίσει η υπηρεσία λόγω ελλειπών πληροφοριών. Για παράδειγμα αριθμοί με λιγότερα ή με περισσότερα ψηφία από τα αναμενόμενα χαρακτηρίζονται ως μη αναγνωρισμένοι αριθμοί. Δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε αυτούς!
Δείτε την σελίδα Προσωπικά δεδομένα στο κάτω μέρος της σελίδας
Αφού κάνετε login, επιλέξτε SMS. Πληκτρολογείτε το κείμενό σας στη φόρμα και αφού συμπληρώσετε τον αριθμό του αποστολέα, επιλέξτε 'Αποστολή SMS'
Η υπηρεσία easysms παρέχει παγκόσμια κάλυψη. Δείτε αναλυτικά τη σελίδα Κάλυψη Δικτύων
Επιτρέπονται μέχρι 300 χαρακτήρες και απαιτούνται 2 sms για την αποστολή. Το όριο για το 1 SMS είναι 160 χαρακτήρες. Όταν το μήκος του SMS ξεπερνάει τους 160 χαρακτήρες τότε, αυτόματα, στέλνεται σε 2 κομάτια και επανασυντάσεται από το κινητό που τα παραλαμβάνει. Δέν υποστηρίζουν όλες οι συσκευές την δυνατότητα αυτή αλλά κυρίως οι παλαιότερες συσκευές. Προσέξτε πως η χρέωση είναι ανάλογη των SMS που τελικά θα σταλθούν. Για παράδειγμα αν το SMS που θέλετε να στείλετε είναι 200 χαρακτήρες τότε αυτό θα σταλθεί σε 2 μηνύματα.
Είναι το όνομα το οποίο εμφανίζεται στο κινητό του παραλήπτη σαν αποστολέας του μηνύματος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι 11 χαρακτήρες (γράμματα) και μέχρι 16 χαρακτήρες (αριθμοί). Προσοχή! Δεν επιτρέπονται σύμβολα ούτε ελληνικοί χαρακτήρες
Το όνομα αποστολέα που θα εμφανίζεται στην οθόνη του παραλήπτη μπορείτε να το ορίζετε εσείς. Επομένως μπορείτε να δηλώσετε σαν όνομα αποστολέα το όνομα σας, την επωνυμία της επιχείρησης σας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.
Το σύστημα αποθηκεύει τις αποστολές τις οποίες πραγματοποιείτε και σας ενημερώνει αυτόματα για τις αναφορές παράδοσης. Σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε εξαγωγή των αναφορών παράδοσης σε αρχείο.
Interconnection Fee (κόστος διασύνδεσης) είναι ένας ειδικός φόρος τον οποίο έχουν εισάγει κάποια δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Το κόστος αυτό προστίθεται στο κόστος των SMS που στέλνονται προς αυτά τα δίκτυα. Το κόστος αποστολής SMS σε αυτές τις χώρες / δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είναι 2 sms.
Σας παρέχεται η δυνατότητα να προγραμματίζετε τις αποστολές σας για τις επόμενες ώρες, μέρες, εβδομάδες ακόμα και για τους επόμενους μήνες. Αρκεί να δώσετε στο σύστημα τα απαραίτητα στοιχεία (ημερομηνία - ώρα - μήνυμα - παραλήπτες) ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις αποστολές των μηνυμάτων σας.
Μπορείτε να προγραμματίσετε την επανάληψη των αποστολών, οι οποίες επιθυμείτε να πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.